Om

Hej,

Sofia Svanlund heter jag, och är 17 år. Jag har alltid varit en kreativ person och började göra smycken år 2005, och är sedan dess fast i det så kallade pärlträsket. Alla mina smycken är unika, och görs endast i ett fåtal exemplar.

Smiles,
Sofia, LBS Design.

Smyckesinformation

Alla smycken är handgjorda av mig, Sofia Svanlund. Då inte alla delar av smyckena är i Sterling silver (om inget annat står i beskrivningen) så borde smyckena hållas från vatten och ånga så mycket som möjligt, för att dom inte ska slitas. Smycket Du beställer kommer i en smyckespåse, där den bör förvaras när du inte använder det.

Smiles,
Sofia, LBS design.

Beställa

Hur beställer jag ett smycke?

Du beställer ett handgjort smycke från Love by Sofia Design genom att skicka mig ett e-mail (under kontakt, ellet till lovebysofia@hotmail.com). I e-mailet skriver Du:
Vilket smycke du önskar beställa.
Antal smycken (om du vill beställa flera av varje.
Ditt handledsmått om du beställer ett armband.
Om du eventuellt vill ha en liten ändring på smycket (lite längre/kostare kedja ovs...).

 När jag har fått ditt medelande så skickar jag dig ett e-mail med mitt kontonummer där Du sätter in pengarna inom en vecka.


Alla smycken på LBS Design är handgjorda, och kan då ta lite tid att göra. Smycket skickas senast en vecka efter betalning. Smyckena skickas från Schweitz, så det kan ta upp till 2 veckor för varorna att komma fram.
Om Du inte hittar vad Du söker här eller vill designa ditt smycke själv, så finns det möjlighet att skicka en skiss/bild på hur du vill att ditt smycke ska se ut till mig, som jag sedan gör efter ritningen. Det mesta går att fixa!


Smiles,
Sofia, LBS design.